Filip 2 år

Tänk att min älskade Filip redan är 2 år! Vi har gjort allt vi kan för att fira vår lilla prins på bästa möjliga sätt, gett han paket, bakat tårta och överöst honom med massor utav kärlek på hans dag. Här kan ni se en video som vi satt ihop, hans dag i ära:

Våra gäster har precis åkt hem och nu ska vi alldeles strax iväg på julfest som Filips förskola har anordnat. Och efter festen fortsätter firandet av Filip för när vi kommer hem igen så kommer barnens farmor hit och hälsar på. Det är full rulle nu ett tag framöver, med besök och resor nonstop. Men det är ju så mysigt att umgås med vänner och familj så det gör ingenting att det är lite livat fram över.

Hoppas ni alla har en fin första advent så hörs vi lite senare igen. Kramkram

2 reaktioner på “Filip 2 år”

 • Nathalia skriver:

  Hej fina!
  Grattis i efterskott till 2 åringen. Fin vidio du gjord,nyfiken hur lägger du upp vidios på din blogg? Sen är jag nyfiken när programet ska sättas när Oskar kom till er.
  Kram.

 • Nathalia skriver:

  Hej fina!
  Grattis i efterskott till 2 åringen. Fin vidio du gjord,nyfiken hur lägger du upp vidios på din blogg? Sen är jag nyfiken när programet ska sättas när Oskar kom till er.
  Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *