Bubbel och choklad

Jag älskar att ha min mans mamma här på besök! När jag kom hem förut idag så hade hon städat hela köket och fått ordning i alla lådor och skåp. Hon hade verkligen fått ordning på våra saker och hittat saker som jag inte ens visste att vi hade. Tackar för det kära svärmor! 🙂

Hela eftermiddagen gick till att julpynta, lyssna på julmusik och försöka få julstämning i huset. Plötsligt var det kväll och dags för middag. Tiden går fort när man har roligt!

vardagsruminspirationEfter den goda middagen så drack vi bubbel och åt choklad. Urmysigt och jättegott 🙂

choklad_och_champagne

Vi har haft en jättetrevlig kväll här hemma och njutit av allt det vackra julpyntet. Granen är till och med klädd och dom röda gardinerna är uppe. Jag ska visa er imorgon hur mysigt vi har fått det, men nu ska jag umgås en stund till med familjen innan det är dags att sova.

ersattning_bebis

Godkväll allesamman 🙂

6 reaktioner på “Bubbel och choklad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *