Den bästa middagen

Finns det något smaskigare än att äta våfflor till middag?

middag

Nä, inte om ni frågar Filip! Han älskar våfflor och idag hade han tur för jag hade massa mjölk och ägg i kylen som jag inte visste vad jag skulle göra med. 🙂

Efter att vi ätit så satt vi länge kring matbordet och pratade och myste. Så fort Oskar är vaken så vill Filip gärna gosa med honom och gärna hålla, pussa, krama och ha honom i knät.

syskonkärlek

Vi har precis badat hela familjen och Oskar sover som en stock i soffan och M är uppe och lägger Filip, så då passade jag på att skriva lite här. Jag skulle ju ha packat väskan idag, men det har inte blivit av, så imorgon ska jag försöka få med mig allt vi ska ha över helgen vilket kommer bli väldigt stressigt och garanterat resultera i att jag glömmer massa. Men vi ska ju inte stanna så länge så vi klarar oss nog även om jag missar att ta med mig allt.
Jag mår inte helt 100 ikväll, utan har mått väldigt illa och nästan känt mig lite yr. Antagligen beror det på att jag sov dåligt i natt och förhoppningsvis går det över till imorgon. Men därför orkar jag inte packa och greja idag, utan vill bara ligga på soffan under en varm och go filt och mysa med min älskade man.

Hoppas ni har en fin kväll, kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *