Älskade Alingsås

Bilresan till Sverige gick bättre än väntat. Efter att jag hämtat Filip på förskolan så somnade han med en gång och sov hela vägen till svenska gränsen, och Oskar lika så. Där tog vi en paus och fikade lite grann innan vi körde vidare och kunde åka hela vägen utan att stoppa. Jag satt bak med pojkarna, Filip lekte med mobilen och Oskar sov. Så efter en helt okej bilresa så är vi äntligen framme i älskade Alingsås hemma hos mina fina föräldrar.

familjFilip fyllde ju år förra veckan och därför fick han lite paket av sin mormor och morfar. Han blev superglad för öppna paket kan ju vara det roligaste som finns 🙂

Alingsås

Efter att vi lekt med alla nya leksaker så spelade pappa lite gitarr, vilket gick hem hos hela familjen som satt och lyssnade och myste innan det var läggdags.

gitarrNu ligger Filip och sover och vi andra sitter och väntar på att Idolfinalen ska börja! Jag hejade ju på Simon från starten och kan väl inte riktigt släppa på det nu i slutet, Men jag tycker att Amanda är en riktig stjärna och borde nästan vinna! Men alla tre är värdiga och jag önskar dom alla lycka till. 😉

Imorgon ska jag och min mamma träna på morgonen, sen ska vi på julmarknad med hela familjen och dessutom träffa min mormor och morfar. Efter marknaden ska vi alla hem och luncha hos mina föräldrar och sen på kvällen ska jag och min man ut och äta på restaurang. Mys!

Godkväll allihopa 🙂

4 reaktioner på “Älskade Alingsås”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *