Fullt kör non-stop

Godmorgon!

Första natten här i Alingsås gick väl lite sisådär, men så är det väl alltid när man sover borta. Filip sov i princip hela natten inne hos mina föräldrar, men Oskar vaknade lite då och då hela tiden, vilket höll mig vaken. Men det är bara att ösa i sig en stor kopp kaffe, glömma natten och se framåt! 😉

alingsås

När jag gick upp på morgonen med Oskar så var Filip uppe och lekte med sina nya leksaker med sin mormor och morfar.

Filip

Nu är det fullt kör non-stop hela morgonen, förmiddagen, dagen, eftermiddagen och kväll och vi börjar det hela med ett sjudundrandes träningspass! Så vi har slängt i oss frukost och så ska jag och mamma iväg och träna medan alla pojkar är kvar hemma.

oskar

Ha en strålande fin lördag allihopa! 😉

1 reaktion på “Fullt kör non-stop”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *