Två pajer

Godmorgon!

Igår hade vi det jättetrevligt hela dagen och det hela började med ett träningspass på gymmet med min mamma. När vi kom hem sen så gjorde vi i ordning oss och sen skulle vi äta lunch med min mormor och morfar.

gammelmormor_gammelmorfar

Mamma hade gjort två pajer som vi åt, tillsammans med mormors bakade bröd och en god sallad.

gammelmormor_gammelmorfarMin älskade mormor och morfar. Jag är så glad att vi har en så fin relation och det är alltid lika roligt att ses!

Efter att vi ätit paj så bjöds det på kaffe och en väldigt god mjuk pepparkaka som mamma hade bakat

mjuk_pepparkaka_receptFilip mumsade i sig massor med kaka och var go och glad hela tiden.

familj

Efter att min mormor och morfar varit på besök så gick jag och la mig för att sova en liten stund. Jag hade sån träningsverk efter träningen och kände att jag behövde ta igen mig innan det var dags för mig och M att gå ut och äta middag på restaurang.

Jag valde att ”ta ledigt” från bloggandet under våran middag och lämnade systemkameran hemma. Det var så mysigt att bara få sitta tillsammans, vi två, och njuta av en god middag i lugn och ro. Vi satt länge och pratade om allt och ingenting. Vi har saknat det här, att få kunna gå ut och bara vara vi.. <3

När vi kom hem så låg pojkarna och sov, så vi gjorde oss i ordning för natten och gick också och la oss. Som tur var så sov Oskar nästan hela natten så vi har verkligen fått ta igen oss och idag ska vi åka en sväng till Göteborg. Jag ska på en ansiktsbehandling och sen ska vi gå lite på stan. Filip ska få stanna hemma hos mina föräldrar eftersom det inte är så kul att gå på shopping för han, plus att det är mycket roligare för honom att leka och umgås med sin mormor och morfar. 🙂

Håll utkik här på bloggen för om en liten stund så dyker det upp en ny adventstävling där ni har möjlighet att vinna en otrolig vinst! 😀

Kram så länge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *