Husinspiration

Hej på er!

Nu har vi kommit hem till vårt älskade hus i Oslo efter en lång bilresa med många stop ifrån Alingsås. Vi har började med att stoppa i Göteborg för att kolla på lite hus.

husinspiration

Dom hade massor utav visningshus på Frölunda, så vi åkte dit för att få lite inspiration.

husinspiration

Det fanns så mycket som var fint och jag fick massor utav tips på hur vi kan göra hemma hos oss, till exempel har jag blivit väldigt förtjust i fondväggar.

visningshus

Vi har ju precis byggt hus, men vem vet, kanske man får lust att bygga igen och nu när vi gjort det en gång tidigare så vet vi ju vad vi vill och inte vill i framtiden. Plus att det var kul att gå runt och se hur dom olika husen hade inretts med snygga möbler och smarta lösningar.

inredning_inspiration

Efter att vi fyllt oss med massor utav nya idéer så åkte vi vidare, men vi kom inte så långt innan det var dags att stoppa igen för att äta lite middag och sträcka på benen. Det blev en lite längre resa tidsmässigt denna gången eftersom pojkarna inte riktigt ville sitta still. Men nu är vi i alla fall hemma igen och har precis lagt Filip i sängen för att sova. Imorgon börjar vardagen och allt blir som vanligt igen, tillbaka till jobb, förskola och hårdträning. 😉

Godkväll till er alla så länge så hörs vi imorgon igen!

2 reaktioner på “Husinspiration”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *