Sista dagen i Alingsås

Godmorgon!

Idag är det sista dagen vi är kvar här i Alingsås och det började bra med massa vattenbus på toaletten. Det roligaste Filip vet är nog att borsta tänderna och han älskar att plaska och leka med vattnet. Gladare kille med en tandborste i högsta hugg får man nog leta efter!

borsta_tander_barn

Filip var på toppenhumör och Oskar likaså och satt med mamma länge i soffan och myste innan hon var tvungen att åka till jobbet.

mormor_oskar

Mina föräldrar har åkt iväg till jobbet, men jag och mina pojkar är kvar hemma hos dom. Vi vill ta det lugnt idag och slippa stressa. Vi ska göra oss iordning såsmåningom och sen ska vi åka till Ica och storhandla. Det är ju snart jul och då är det massor som ska inhandlas och göras. Efter det tar vi vägen om Göteborg för att luncha och kolla på en utställning. Sen är det full fart hemåt mot Oslo igen! 🙂

2 reaktioner på “Sista dagen i Alingsås”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *