Gott med soppa

Idag har vi ätit soppa till middag. Tro det eller ej, men det är den maten som går bäst ner hos lilleman. Han slevar i sig skål efter skål och säger ”Mer tack!” ända tills all soppa är uppäten.

soppa

M är iväg på möte med alla som bor här då dom ska starta en bostadsförening. Området är ju helt nytt så nu behöver vi en helt ny förening. Jag är inte alls intresserad av att vara med i någon styrelse, men M vill gärna att saker och ting ska gå rätt till, så han ville vara med på mötet såklart. Jag stannar hemma med barnen och myser. Oskar ligger på golvet och skrattar åt Filip som sitter här jämte mig och leker med sina leksaker som han fick av mormor och morfar i helgen.

Dörren som vi M skulle hämta efter jobbet fick självklart inte plats i bilen (grrr) så vi får beställa hemkörning istället. Det är liksom inte meningen att vi ska ha den där jäkla dörren! Hade den inte kostat oss skjortan (20.000!!) så hade jag nästan skitit i att hämta ut den så trött jag är på den nu.. Men till helgen ska vi väl banne mig ha fått den både hemkörd och monterad får vi hoppas!

Nu måste jag lägga ifrån mig datorn och leka med Filip och hans räserbilar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *