Mysigt att vara hemma igen

Godmorgon!

Trots att vi trivs väldigt bra hemma hos mina föräldrar och i Sverige, så känns det ändå väldigt skönt när man kör upp på sin uppfart och öppnar dörren till sitt eget hem. Det kändes så otroligt skönt att få sova i sin egen säng. Dock var Oskar väldigt mycket vaken eftersom han sov så mycket i bilen under dagen igår, så det blev inte så mycket sömn för min och hans del. Men det kändes ändå skönt att vara hemma och komma upp tidigt på morgonen, gå ner på nedervåningen och se alla ljus på granen och i julstjärnorna och ljusstakarna som vi pyntat med innan vi åkte.

julmorgonVi har precis ätit frukost och gjort iordning oss för dagen. Filip ska till förskolan och jag ska åka och träna med Oskar. Förhoppningsvis får vi träningskompisar på gymmet idag eftersom jag tror att Amanda och Alma också är sugna på att träna. Sen i eftermiddag ska vi äntligen sätta in våran ytterdörr som jag har tjatat om i flera månader nu. Det har ju varit så mycket problem med att få den, men nu är den äntligen här. Den är så sjukt fin och vi är superstolta över den och jag hoppas att ni tycker detsamma när ni väl får se den! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *