Glada pojkar

Godmorgon!

Nu ger jag upp att försöka få sova med min sprattlande lilla älskling jämte mig i vaggan. Han rör sig så mycket när han sover så jag vaknar hela tiden och tror att han är vaken och vill ha mat eller napp. Men när jag sträcker mig över honom för att ge han nappen så ligger han blixtstilla och sover. Det är klart att bebisar rör sig när dom sover och det får han gärna göra, men är han ligger tätt intill mig så håller ljuden mig vaken, trots att jag sover med öronproppar. Så i natt har jag vaknat var och varannan timma och sen haft svårt att somna om, så i natt ska jag flytta vaggan till andra sidan av rummet i hopp om att inte bli väckt när han rör sig, utan bara när han ropar efter mat. Vi får se hur det går, annars kanske det till och med börjar bli dags att lägga Oskar i eget rum och sen lyfta över han till våran säng när han vaknar första gången på natten och vill amma. Det är svårt det där med vad som är rätt och fungerar bäst, så vi får helt enkelt prova oss fram. 🙂

I morses var mina pojkar på strålande bra humör i alla fall. Filip stod på sin pall i köket och åt frukost medan jag gjorde matlåda till förskolan.

FilipOskar låg i babysittern på golvet och jollrade.

Oskar

Lite då och då vände jag mig mot honom och sa ”Brrrr” och då skrattade han så högt att både jag och Filip smittades av skratt och glädje! 🙂

frukost_barn_tipsDet blev en mysig morgon och allt gick väldigt smidigt idag. Vi fick ätit frukost ihop, druckit kaffe i lugn och ro och skrattat en massa!
glad_bebis

Vi tog en promenad ner efter frukost till förskolan och lämnade Filip. Sen när vi kom hem igen så badade jag Oskar eftersom det skett en liten olycka på vägen hem från dagis 😛

Om en liten stund ska vi åka iväg till gymmet och träffa Amanda och Alma och efter det ska jag bara hem och vända för att sen åka och shoppa julklappar. Vi skulle egentligen inte köpa julklappar i år, utan köra ”julklappsleken” då alla köper varsin julklapp för 500kr, men detta hade inte min bror och hans sambo fått med sig, så för att dom skulle slippa lämna tillbaka sina köpa klappar så bestämde vi att vi alla skulle köpa julklappar i år också. Så då är det bara för mig att gå ut och shoppa!

Puss och kram så länge så hörs vi lite senare igen 🙂

3 reaktioner på “Glada pojkar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *