Glad för ingenting alls

Vet ni vad? Idag är jag bara glad. Glad för ingenting alls, bara glad helt utan anledning! Egentligen borde jag tycka att denna dagen är rätt så jobbig för den startade med två skrikiga barn, sen på dagen så har Oskar blivit förkyld, jag har sovit dåligt och min man kom hem med inflammation i handleden och gick rätt in på sovrummet och la sig. Stackarn. Men ändå sitter jag här med Oskar snarkandes i knät och är jätteglad! 🙂

Jag har suttit och spanat julklappar på nätet och tänkte beställa hem lite grann, fast jag hittade mest massa grejer till mig själv. Hehe, kan ju vara därför jag är så glad också! Finns inget roligare än att shoppa massa nytt och fint till mig själv 😉

gladJag ska snart gå upp och väcka M (han ville bli väckt) och så ska vi gå ner till förskolan tillsammans och hämta Filip. Sen har jag spanat in ett recept på en pepparkakskladdkaka som jag bara måste prova mig på. Jag älskar pepparkakor och jag älskar kladdkaka, så att kombinera dom två kan ju inte bli annat än himmelskt!

Hihi, hoppas mitt toppenhumör håller i sig och smittar av sig på mina trötta och sjuka pojkar <3 Hejhopp så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *