Syskonkärlek

Hej på er!

Efter att jag bloggade förut så gick jag upp och la mig med Oskar. Jag tänkte att jag skulle få passa på att sova lite grann medan han ändå låg och sussade. Men som alltid när jag tror att jag ska få sova så vaknar ju plutten. Så det var bara att gå upp och göra annat istället. Så nu har jag pusslat lite grann med en film som ni kan se här nedan på Filip och Oskar från när vi var i Alingsås. 🙂

syskon

Jag är så stolt över mina pojkar och speciellt stolt blir jag över Filip som är en så fin storebror som alltid är där och passar på Oskar och lär honom allt han kan. Se på denna videon hur fina dom är tillsammans 🙂


4 reaktioner på “Syskonkärlek”

 • Ingebjørg skriver:

  Åh så søte de er sammen 🙂

 • Ingebjørg skriver:

  Åh så søte de er sammen 🙂

 • emma skriver:

  Hej! Det här har inget med inlägget att göra, har bara lite frågor angående ert hus! 🙂 Får man lov att fråga vad det kostade att bygga (från start till inflytt – utan kostnad för själva tomten!)? Och hur mycket ni betalade i kontantinsats då? Vi har lite planer på att bygga i framtiden (när vi tagit examen och jobbat några år) och vill börja spara mer seriöst till huset nu men har lite svårt att veta hur mycket vi behöver och känner ingen som har byggt eget så det är svårt att få information om det. Nu bor ju ni i Norge så det skiljer sig säkert en del, men ja, tänkte bara fråga så man kanske kan få en liten aning om vad det kan kosta. Köpte ni ”nyckelfärdigt” hus eller designade helt själva och byggde på egen hand? Hur lång tid tog det från tomtköp till inflytt?

 • emma skriver:

  Hej! Det här har inget med inlägget att göra, har bara lite frågor angående ert hus! 🙂 Får man lov att fråga vad det kostade att bygga (från start till inflytt – utan kostnad för själva tomten!)? Och hur mycket ni betalade i kontantinsats då? Vi har lite planer på att bygga i framtiden (när vi tagit examen och jobbat några år) och vill börja spara mer seriöst till huset nu men har lite svårt att veta hur mycket vi behöver och känner ingen som har byggt eget så det är svårt att få information om det. Nu bor ju ni i Norge så det skiljer sig säkert en del, men ja, tänkte bara fråga så man kanske kan få en liten aning om vad det kan kosta. Köpte ni ”nyckelfärdigt” hus eller designade helt själva och byggde på egen hand? Hur lång tid tog det från tomtköp till inflytt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *