Lucia

Vilket mysigt Luciafirande vi var på imorses. Klockan 8.00 samlades vi utanför ingången till förskolan för att se på barnen som skulle gå i Luciatåget. Filip är fortfarande lite för liten och får vänta ett år till innan han kan gå med, men det hindrade inte oss från att klä oss i glitter vitt och glitter för att passa in bland dom andra. 🙂lucia_2015Efter tåget och sång så bjöds det på lussekatter, glögg och saft. Det var mysigt att mingla runt och bland andra så träffade vi vår kära vän och granne med hennes dotter Henriette.

luciaEfter Luciafirandet så lämnade vi Filip på förskolan, M åkte till jobbet och jag och Oskar åkte till gymmet och tränade. Efter att jag hade tränat klart så gick vi en sväng och kollade efter julklappar medan elbilen laddade och nu kom vi precis hem igen.

Visst känns det skönt att det äntligen är fredag igen? Dock vet jag inte riktigt vad vi ska göra ikväll eftersom våra vanliga fredagsrutiner brukar bestå av Idol och tacos, men det var ju final förra veckan så nu vet jag inte alls vad vi ska hitta på 😉 Kanske vi hittar någon mysig film på Netflix vi kan se!

Nä vet ni vad, nu tänkte jag faktiskt gå ut en promenad. Det är jättefint väder ute så man får väl passa på. Ha en strålande fin fredag allihopa!!

1 reaktion på “Lucia”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *