Update

Godmorgon!

Det har varit många jobbiga timmar sen M åkte in till Akuten i förrgår. Han låg under övervakning under första dygnet men var så pass stabil att han fick möjlighet att åka hem och vila (istället för att ligga i gången på en brits pga liten plats), för att sedan komma tillbaka idag kl 9.00 för att ta nya prover.

Mina föräldrar kom igår vid lunchtid och hämtade honom på sjukhuset. Tack och lov att min mamma och pappa är som dom är och slängde sig i bilen så fort dom kunde för att komma hit och hjälpa till med pojkarna, och bara finnas här, stötta och visa sin kärlek till mig och min familj.

Jag ska köra M till sjukhuset nu snart och så får vi helt enkelt se vad proverna säger och vad läkaren menar att vi ska göra härnäst. Jag lovar att berätta mer när vi vet mer..

Pojkarna får stanna hemma med sin mormor och morfar under tiden, men det ska nog gå bra för dom har det så mysigt ihop. 🙂

mormor_morfar

Om en liten stund kommer jag att publicera nästa tävling här på bloggen, så håll utkik så att du inte går miste om chansen att vinna premier till ett värde av 3000kr. På min youtube kan ni redan NU se vad vinsten kommer att vara!!! Klicka HÄR för att komma till min youtubekanal för att se en sneakpeak på tävlingen. Glöm inte att prenumerera för att hålla er uppdaterade på mina videos 😉

Kram så länge <3

6 reaktioner på “Update”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *