Koppor och klappar

Efter att jag varit med Filip hos läkaren i morses så fick vi reda på att han hade fått svinkoppor. Nu ska vi behandla det lilla såret vid munnen ordentligt och så länge som det inte sprider sig så kan han gå till förskolan (dock inte om han har feber såklart!). 

svinkoppor_barn

Idag har han varit sprallig och inte alls verkat ha mått dåligt. Så vi får hålla tummarna att febern är borta och att såret vid munnen försvinner snabbt. Imorgon ska han vara hemma oavsett hur han mår eftersom både han och Oskar ska få vaccinspruta. Dom har fått tid rätt efter varandra och jag hoppas verkligen att pojkarna inte kommer må dåligt efter och att allt kommer gå bra.

Jag har varit iväg en sväng med Oskar idag och köpt lite julklappar. Mitt i allt jobbigt så behövde jag bara få komma iväg för en liten stund, plus att vi var tvungna att få köpt alla klappar! M och Filip var hemma så länge och vilade..

När vi kom hem igen så åt vi pizza…

pizza

.. och sen slog vi in julklapparna som vi köpt.

julklappar

Jag fick köpt så gott som alla klappar förutom till min kära man. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom för han önskar sig ingenting och då är det inte så lätt att köpa något.. Men jag har ju några dagar kvar på mig att gå på stan, så jag ska nog lyckas shoppa något till honom också innan tomten kommer 😉

4 reaktioner på “Koppor och klappar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *