15% rabatt hos Deevotion!

Godmorgon alla underbara!

Tävlingen som pågår just nu där ni har chansen att vinna supersnygga klockor och armband från Deevotion har jag märkt var väldigt populär! (Klicka här om du vill vara med och tävla!) Därför tänkte jag att jag redan nu skulle ge er en rabattkod där ni får 15% på alla klockor och smycken hos Deevotion fram till nyårsafton.

rabattkod_deevotion

Om ni skriver in rabattkoden: oslofru15 så får ni alltså 15% rabatt på hela Deevotions sortiment under hela December. Beställer ni innan söndag så görs beställningen på måndagen och kommer (om det inte uppstår något oväntat problem) fram till julafton! 🙂

Om DU som beställer en klocka eller armband med rabattkoden skulle vinna tävlingen så återbetalar Deevotion betalningen så att du inte ska behöva betala för vinsten, om du nu inte vill ha dubbelt upp då vill säga! 😉

klocka_deevotionJag tokälskar min klocka och det roliga med den är att man kan byta länkar och mixa med snygga armband och på så sätt få flera olika kombinationer som passar till olika tillfällen. Så Klicka HÄR för att komma till Deevotions hemsida och shoppa loss, eller Klicka HÄR om du vill komma till tävlingen!

Puss kram och lycka till vänner 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *