Lindht chokladask

När vi var i Sverige förra helgen och hälsade på så storhandlade vi inför julen innan vi åkte tillbaka till Norge igen. Som ni kanske vet så är det betydligt mycket billigare i Sverige så därför passar vi alltid på när vi är där. Vi köpte 8 chokladaskar som vi skulle ha att bjuda på när vi har familj här över julen, men nu har vi öppnat en ny nästan varje dag, så nu har vi bara en kvar till jul! Hehe.

lindth_chokladask
Både jag och M är riktiga chokladmonster och vi älskar verkligen sånna här lyxiga chokladaskar. Idag är inget undantag, utan vi ska se på Jessica Jones på Netflix och hugga in i en Lindht chokladask och mysa till det ordentligt under en varm filt i soffan. Imorgon börjar den ”normala” vardagen igen, så därför känns liksom denna kvällen lite speciell på något vis.

Jag hoppas verkligen nu att både Filip och M är 100% friska imorgon och att Oskar inte tar för hårt vid sig efter vaccinet. Om jag minns rätt så är det vanligt att man får feber efter dom där dumma sprutorna, men av någon konstig anledning så är jag beredd på att ta hand om min lilla prins när det väl är dags. Man vet ju i varje fall var ifrån febern kommer och behöver inte vara rädd eller orolig som vi har varit nu med M. I alla fall, jag önskar verkligen att jag ska få sluta att skriva om sjukdomar och elände här på bloggen nu så att ni får tillbaka den gamla rosenrosa, fluffiga och glada bloggen igen. 😉

Godkväll till er alla så hörs vi imorgon igen!

2 reaktioner på “Lindht chokladask”

 • Ereeka skriver:

  Jag är inte så mycket för choklad, men de där såg så fina ut så man kanske måste införskaffa en chokladask 😉
  Jag har också börjat se på Jessica Jones 🙂
  Trevlig helg, och jul! 🙂

 • Ereeka skriver:

  Jag är inte så mycket för choklad, men de där såg så fina ut så man kanske måste införskaffa en chokladask 😉
  Jag har också börjat se på Jessica Jones 🙂
  Trevlig helg, och jul! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *