En lördag i December

Godmorgon!

Som ni vet så älskar jag helger då jag får vakna upp med alla mina pojkar och veta att vi inte har något vi måste stressa med, utan har all tid i världen att mysa på morgonen och göra precis det som faller oss in. Idag föll det oss in att slänga oss på golvet och njuta av den varma brasan som M tände när vi kom ner i vardagsrummet. För övrigt hade vi nästan inte ens behövt tända en brasa idag eftersom det är så varmt ute och därav varmt här inne. Är det inte rätt så sjukt att det är 10+ grader i mitten av december? Borde det inte vara 10- nu? Hmm..

tvåbarnsmamma

Lördagar och söndagar är ta mig tusan det bästa som finns och om jag någon gång skulle få för mig att böra jobba i framtiden så ska jag skaffa mig ett jobb då jag är ledig på helgen. Det känns som att vardagarna är till för jobb, stress och måsten, medan helgerna är till för familjen. Så har vi i alla fall haft det i vår familj så länge som vi varit en familj 😉

syskon

Jag och mina pojkar vill önska er en riktig toppenlördag och hoppas att ni har en lika mysig morgon hemma som vi har! 🙂

PS. Glöm inte att vara med och tävla om klocka+armband till ett värde av 3000kr!! (Vinnaren utses efter kl 18.00 ikväll) Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma till tävlingen 😉 Lycka till!

klocka_deevotion    klocka_deevotion    klocka_deevotion    klocka_deevotion

 

8 reaktioner på “En lördag i December”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *