4 Advent

Godmorgon!

Eller, god förmiddag kanske man ska säga? Idag fick jag nämligen sovmorgon och jag fick dessutom sova heeeela natten! M tog hand om både Oskar och Filip i natt så jag sov som en liten bebis och vaknade inte fören klockan var 9 i morses. Jag minns inte senast jag sov så gott en hel natt och vaknade utvilad och på fantastiskt gott humör. När jag vaknade så gick jag ner till mina pojkar som hade det mysigt nere i vardagsrummet. Nu har vi ätit julskinka till frukost och tänt det fjärde ljuset på adventsljusstaken. Vilken mysig morgon!

Filippa_K_troja

Lite senare idag så ska vi åka in till våra vänner inne i Oslo, men innan dess ska vi julstäda här hemma så att det blir fint för alla gäster som kommer hit i julen.

Håll utkik här på bloggen för om en liten stund så kommer min fjärde och sista tävling inför julafton! Tjohooo! Kram på er så länge och Glad fjärdeadvent! 😉

1 reaktion på “4 Advent”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *