Produktiv

Det är då inte bara jag som har en kort stubin när jag är hungrig. Min älskade son har tyvärr ärvt denna (lite mindre bra) sidan av mig.

meny

När vi blir hungriga så är det bara en sak som gäller – hitta närmsta restaurang – kolla menyn – beställ och hoppas att maten kommer fort som tusan – ät!restaurang_jessheim

Idag åt vi en tidig middag på Ciao Bella och delade på en pizza och en foccacia.

pizzeria_oslo

Jag är väldigt stolt över mig själv och vad jag fått till idag. Hela huset är så gott som färdigstädat, vi har handlat och jag har kommit på vad jag ska köpa till min man. Jag kunde dock inte köpa julklappen till M idag, utan får åka iväg och göra det imorgon istället. Nu hoppas jag bara att julklapparna som vi beställt till våra barn också kommer i tid till jul, annars måste vi köpa några reservklappar imorgon, i fall att.

Trots all stress och att jag varit väldigt klantig idag, så har dagen ändå varit extremt produktiv. Så nu ska jag ta en välförtjänt dusch och sen är det myskväll med pojkarna som gäller! 🙂

2 reaktioner på “Produktiv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *