Två dagars fix

Godmorgon!

Här ligger vi och chillar! 🙂

mamma

Nu är det bara två hela dagar kvar innan julen börjar för oss här hemma. Min mans familj kommer nämligen hit redan på onsdag för att fira julen här hemma hos oss. Så nu har verkligen julstressen satt fart på riktigt och det är mängder med saker som ska fixas idag och imorgon. Vi har köpt alla klappar till alla andra, förutom till min man! Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom för vad köper man till någon som redan har allt han vill ha? Hmm. Jag ska fundera på det medan jag storstädar huset idag. Men först ska jag busa med min goa Filip innan han ska till förskolan!

familjJag såg nu att bilderna har ett konstigt grönt skär i sig. Har ingen aning om varför det blev så? Menmen, det är inte det lättaste att ta bra bilder i det här mörkret kan jag lova. Det är ju bara några timmar mitt på dagen som det är lite ljust ute och just då är det inte alltid läge för mig att fota. Så vi gör det bästa vi kan av situationen helt enkelt och då blir det lite grönt och konstigt ibland. 😉

tomte

Filip vaknade tidigt i morses så därför har vi fått massa kvalitetstid tillsammans innan Oskar vaknade. Visst älskar han sin lillebror, men ibland är det mysigt att få lite tid för varandra och jag märker så tydligt på Filip att han mår bra och är glad över när han får lite tid med sin mamma för sig själv. Och jag mår såklart också bra av att få spendera lite egentid med min äldsta prins också! <3

FilipNu ska vi göra iordning matlåda och klä på oss och sen är det dags att väcka Oskar. Ha en strålande fin måndag allihopa!

2 reaktioner på “Två dagars fix”

  • Amanda skriver:

    En upplevelse man kan göra tillsammans är alltid kul och uppskattat! 🙂 Sedan tycker jag absolut att vi ska skänka en tanke och peng till alla som inte har det lika bra som oss, speciellt så som världen ser ut just nu! Absolut ingen självklarhet med en fridfull jul tyvärr…finns många fina gåvobevis att ge bort! 🙂

  • Amanda skriver:

    En upplevelse man kan göra tillsammans är alltid kul och uppskattat! 🙂 Sedan tycker jag absolut att vi ska skänka en tanke och peng till alla som inte har det lika bra som oss, speciellt så som världen ser ut just nu! Absolut ingen självklarhet med en fridfull jul tyvärr…finns många fina gåvobevis att ge bort! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *