3 år förlovningsdag

Idag är det exakt tre år sedan min man gick ner på knä och friade till mig.diamant_forlovningsring

Min förlovningsring och vigselring som min man själv varit med och designat med guldsmeden. 

Vi var hemma hos mina föräldrar och på morgonen så bestämde sig jag och min mamma oss för att gå ut på en promenad. Det jag inte visste var att min man då frågade min pappa om min hand. Självklart sa pappa Ja och när vi sedan möttes så sa M att han ville gå en liten extra promenad med mig. Han tog mig till Ekudden som är en väldigt betydande plats för mig, vilket han visste, och när vi kom fram så vände han sig mot mig, gick ner på knä och sa: ”Jag älskar dig, vill du gifta dig med mig?”.

Tårarna bara sprutade och det finns inga ord som kan förklara hur känslofyllt det ögonblicket var. Jag kommer aldrig någonsin att glömma den dagen och för varje gång jag ser ner på min vackra diamant så blir jag påmind om vilken otroligt fin man jag har som friade på det sett han gjorde och att han faktiskt brydde sig om att fråga min pappa först. Allt var så genomtänkt, från ringköp till utförande och det gör mig så oerhört lycklig och tårögd över hur fint hela förlovningen var.

gift

Jag älskar dig <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *