Absolut sista klapparna

Godmorgon!

Idag ska jag och minstingen iväg och köpa dom absolut sista klapparna för i år.

mammaHela familjen har varit hemma och ätit frukost tillsammans nu på morgonen och alldeles strax ska M ta med sig Filip till barnehagen och då tänkte jag och Oskar att vi skulle åka iväg samtidigt så att vi är på köpcentret när dom öppnar. Nu i julruschen så verkar nästan alla ha tagit ledigt för att vara ute och shoppa, så då känns det skönt att vara ute i god tid innan alla andra har vaknat. 🙂

OskarSom tur är så brukar alltid Oskar sova när vi är ute på stan. Han verkar tycka att det är skönt med allt ljud och stoj och brukar nästan aldrig vakna fören vi kommit hem igen.

Jag kom på förut att jag inte har visat er hur våran ytterdörr ser ut nu när den äntligen är på plats, så jag ska ta lite bilder sen när vi kommer hem från shoppingen så ni får se hur den ser ut. Nästan 20 veckor tog det från att vi bestämt oss att köpa den till att den sitter monterad på vårt hus. Men den som väntar på något gott.. 😉

Glöm nu inte att vara med och tävla om 6 månaders gratis medlemskap hos Netflix! 😀 Busenkelt att vara med och tävla! Klicka HÄR för att vara med du också (vinnaren utses på julafton) – Lycka till!

 

2 reaktioner på “Absolut sista klapparna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *