Lockat och klart

Då var håret lockat och klart för julfirande med släkten 😉långt_hårJag ville bara titta in här och påminna er alla om tävlingen där ni kan vinna 6 månaders medlemskap hos NETFLIX. Vore inte det en alldeles utmärkt vinst att få nu efter jul då man bara vill koppla av, luta sig tillbaka i soffan och glo på serier. Det är busenkelt att vara med så Klicka HÄR för att tävla! Vinnaren utses imorgon på självaste julafton! 😀

netflix  

Nu är det bara några minuter kvar tills våra gäster kommer. Det känns lite konstigt att det är så varmt ute och att vi inte har någon snö, men här inne är det julstämning på hög nivå kan jag lova med röda gardiner, röd duk på bordet, massa tomtar i varje vrå, köket fyllt av julmat och julmusik i alla rum. Myyyyys <3

4 reaktioner på “Lockat och klart”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *