GOD JUL!

Godmorgon och GOD JUL till er alla fina läsare!

julafton

Vi hade en alldeles strålande fin start på julen igår och jag ska berätta om hela dagen för er om en liten stund. Men nu ska vi äta frukost med min mans familj innan dom sen ska åka vidare och fira jul på annat håll. Vi kommer att vara själva och fira jul idag och sen kommer mina föräldrar hit imorgon. Men firandet kommer att fortsätta, klappar kommer att öppnas och julmat kommer att ätas under hela dagen idag och ända fram till söndag!

Jag hoppas att ni alla får en mysig julafton idag och så får ni gärna titta in här om en liten stund för massa julbilder och berättelser om hur gårdagen var hos oss då julen började. 🙂

famiiljKram kram och God Jul! <3 

1 reaktion på “GOD JUL!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *