Kom i form efter graviditeten – Video!

Hej på er!

Jag tänkte lägligt nog bjuda på en video med mina 5 bästa tips för att komma igång efter gravidieten. Passar ju rätt så bra nu när man säkert har ätit massa god julmat och annat gott och vill komma igång med träningen. Sätt på er era träningskläder och träna med mig! 😀

(Alla övningar fungerar alldeles utmärkt att göra efter 6veckorskontrollen efter förlossningen)

Jag blir jätteglad om ni kommenterar och berättar vad ni tycker om videon, om det är något ni vill att jag gör annorlunda, era tankar, tips och idéer uppskattas massor! Vill ni ha fler träningsvideos? Är det någon annan typ av video ni önskar att se? Säg till så fixar jag! 😀

Kram på er och god fortsättning 😉

1 reaktion på “Kom i form efter graviditeten – Video!”

  • lindasfamiljeliv skriver:

    jätte bra tycker jag att denna videon är kommer du ha en flik på din blogg där du lägger detta så man hittar tillbaka sen

    OSLOFRU SVAR:
    Å vad kul att du tycker det 🙂 Alla mina videos ligger under fliken ”video”. Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *