År 2015, första halvåret

Vilket fint år vi har haft 2015. Jag tänkte att det roligaste kunde vara att sammanställa året i bilder och här har ni det första halvåret:

JANUARIJanuari_2015FEBRUARI

februariMARS

marsAPRIL

april

aprilMAJ

maj maj

JUNI

juni

juni Idag är det Nyårsafton och det ska vi fira här hemma med en finfin middag som min man har förberett under dagen. Alldeles strax serveras förrätten och efter den så tänkte vi gå ut och smälla smällare och skjuta raketer så att Filip får vara med på det. Sen blir det middag och läggdags för pojkarna. Desserten ska vi äta själva sen och skåla in det nya året med ett glas Champagne. Detta blir det perfekta avslutet på detta fina året.

Jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR så hörs vi i 2016 nästa gång! 😉

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *