År 2015, sista halvåret

Godmorgon på er alla!

Hoppas ni fick en superbra start på det nya året igår. Själv sov jag inte en blund i natt eftersom Oskar var vaken, men fick som tur var sova nu på morgonen så att jag skulle klara av dagen… Uff, det är inte helt lätt att fungera när man inte sovit något!

I alla fall, här kommer sista halvåret i bilder, enjoy 😉

JULIjuliAUGUSTI

augusti

SEPTEMBER

september

OKTOBER

oktober oktober

NOVEMBER

november november

DECEMBER

december

decemberJag kunde inte vara mer tacksam över vad 2015 har bjudit på. Den största händelsen i år var såklart när Oskar kom till världen. Men utöver det har vi haft många fina stunder tillsammans och vi kommer att minnas 2015 som ett av dom finaste åren i våran familjs liv! 🙂

 

facebook 

1 reaktion på “År 2015, sista halvåret”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *