Pyjamaser

En förmiddag i pyjamaser är vad vi har haft här hemma.

pojkar

Det känns så skönt när man inte har någonting som man måste göra, utan bara kan gå hemma i myskläder och gosa med familjen.

pappaJust för tillfället så ligger Filip och sover på sitt rum och Oskar ligger i babygymmet. Förresten så har jag nog glömt att berätta att Oskar vände sig från rygg till mage härom dagen och sen han gjorde det första gången så har han gjort det hela tiden, så fort man lägger han på rygg. Han är superstark och vill röra sig konstant och det förvånar mig seriöst inte om han skulle börja krypa snart! 😉

Eftersom vi varit inne hela förmiddagen så tänkte vi att vi skulle klä på oss och gå ut i snön så fort Filip har vaknat. Det har snöat massor här i natt och nu har vi nästan en meter snö att hoppa runt i. Så himla skoj!

 

facebook 

1 reaktion på “Pyjamaser”

  • Julia Andersson skriver:

    Ett bra knep som jag såg häromdagen är att klippa av strumpor med halkskydd på och trä över barnets knä nör dom börjar försöka vilja ta sig framåt så får dom hjälp på traven att krypa lättare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *