Magsjuka

Som om vi skulle klara oss undan magsjukan.. Nädå..

mammalivet

Jahopp, vart ska jag börja..? God morgon? Nja, kanske inte direkt efter denna hemska natten. Vi gick och la oss tidigt i vanlig ordning igårkväll och somnade strax efter klockan 21. När vi alla sov som hårdast så vaknar vi plötsligt av ett gallskrik! M flög upp ur sängen och sprang in till Filips rum och sen hör jag honom skrika ”Älskling! Hjälp!!”

Jag flög upp, snabbare än blixten och var inne på Filips rum och fann honom ligga dränkt i sin egen spya.. Usch och fy så hemskt. Det fanns inte en tanke på att försöka undvika att få spy på sig, utan vi ville bara hjälpa honom. Jag tog upp Filip i min famn och försökte lugna honom medan M tog hand om alla sängkläder. När det lugnat sig så ville Filip vara hos M så dom la sig i gästrummet tillsammans och så gick jag in till Oskar som vaknade strax efter att jag kommit in.

Som tur är så är Oskar vaccinerad, men han har verkat väldigt konstig i natt och inte kommit till ro, haft svårt att amma och verkar haft ont i magen, så det var inte många timmars sömn på oss.

M och Filip har också varit vakna. Filip har varit dålig men kräktes sista gången klockan 4 i morses. Så nu hoppas vi att det är över för honom..

FilipHan har ätit lite rån och druckit lite saft, så vi hoppas att han är bra nu. Dock sitter vi bara och väntar på att själva bli smittade och sjuka. Usch…

 

facebook 

2 reaktioner på “Magsjuka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *