Lite rastlös

Det är helt otroligt vad rastlös man blir av att bara vara hemma, hela familjen och kurera sig och vila. Men jag har fått gjort en hel del, så som att damma varenda liten vrå i hela huset, samt svara på massa mail och börjat undersöka en del saker inför framtiden. macbook_air

Jag vill så gärna ha en ny dator, men kan inte bestämma mig för om jag vill ha en Macbook Pro, den nya ipad eller en stationär.. Hmmm svårt. Nu har jag Macbook Air och har varit väldigt nöjd, men känner att det är dags att uppgradera lite 😉

Idag har jag även plockat ner granen och packat ner allt julpynt. Det kändes skönt att få det gjort och nu får gärna våren komma, eller vad säger ni? 😉

Imorgon ska Filip äntligen få gå till förskolan igen (förhoppningsvis så länge inte någon annan familjemedlem blivit smittad!!). Det har ju gått 48 timmar sen han var sjuk så då ska det ju vara lugnt! Han längtar massor efter att få gå dit och säger sina kompisars och förskolelärares namn hela tiden och skrattar och är glad och förväntansfull. Jag har packat färdigt alla ombyten, ytterkläder och sovgrejer som han ska ha med sig imorgon. Efter att jag lämnat honom imorgon så tänkte jag ta med mig Oskar till gymmet och sen möjligen ta en runda på stan. Jag bara måste få komma ut lite grann känner jag efter dom här långa sjukdagarna här hemma.

Nu ska vi snart äta middag och ikväll ska vi fortsätta se på River på Netfix som vi började se igår. Verkar vara en rätt så spännande serie faktiskt.

För övrigt, förlåååååt för att ljudet var så värdelöst på videon jag la upp härom dagen. (Videon kan ni hitta HÄR)Såg att ni klagat på det. Men den micen kostade ca 20kr på ebay, så det var väl inte så konstigt att den var värdelös antar jag.. Ska slänga den, jag lovar! 😛

 

facebook 

3 reaktioner på “Lite rastlös”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *