Feeling good

Åååå vad skönt det är att allt är som vanligt igen! Vi mår bra och dagarna kan börja flyta på som vanligt igen med träning, shopping och massa skoj! 😉vit_jackaIdag på förmiddagen efter att jag lämnat Filip på dagis så åkte jag med Oskar och tränade och sen gjorde vi oss i ordning och gick en sväng på stan för att se om vi kunde hitta lite nya grejer till hemmet.

outfitVad tycker ni om min nya jacka som jag fyndat? Jag ääääälskar den!

När vi var hemma nu i dagarna som bestämde vi oss för att börja göra om lite här hemma. Så idag har jag faktiskt startat och självklart har jag fotat så att ni ska få se vad vi håller på med och hur resultatet sen blir. Det är så jäkla spännande och kul att göra om, förnya och förbättra sitt hem. Just för tillfället så sover Oskar så jag passar på att titta in här. Jag hoppas att ni alla har fått en superfin start på Januari förresten, tänk att det är 2016 nu, jag har så svårt att vänja mig vid tanken men jag antar att det börjar sjunka in så småningom.

Nä hörni, jag kanske borde passa på att fortsätta med projektet här hemma. Kram på er så länge!

 

facebook 

5 reaktioner på “Feeling good”

 • johanna skriver:

  Riktigt snygg.
  Johannaaltun.se

 • Linda skriver:

  Vilken snygg jacka du har fyndat.
  Ja det är kul att göra om hemma, fast för mig är det roligast att få hålla på och inreda. Ikväll tänkte vi fixa lite i det blivande barnrummet.
  Denna dag har vi kallt här i Eskilstuna inte alls så skönt, så jag håller mig nog inne, med undantag då jag ska åka och besöka min väldigt sjuka mamma på sjukhuset.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  OSLOFRU SVAR:

  Tack 🙂 Ja visst är det kul att fixa hemma. Aj då, krya på din mamma. Massor med kramar

 • ISA skriver:

  åh men häääärligt! man uppskattar inte hur skönt det är att må bra förrens man varit sjuk, hehe

 • Hanna skriver:

  Vad skönt att ni mår bättre nu. Snygg jacka!

 • JUNITJEJ skriver:

  Vilken underbar jacka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *