Vinden har vänt

Godmorgon!

syskon

Och jäklar vilken GOD morgon det är!! Efter allt jobbigt som varit så förtjänade vi verkligen en natt med god sömn och som ett brev på posten så fick jag sova heeeeela natten (bortsett från att Oskar fick ersättning kl 2 men somnade om med en gång). Klockan 7 väckte M mig och sa att han skulle åka till jobbet, så då gick jag upp och gjorde matlåda till Filip och satte på kaffe. Sen satt jag och drack en kopp i väntan på att han skulle vakna. Oskar sov också som en stock.. Klockan 7.45 fick jag gå upp och väcka Filip eftersom jag så gärna ville att han skulle få äta frukost på förskolan med dom andra. Han tycker nämligen att det är superskoj, plus att det är den bästa tiden att lämna honom på.

Så jag gick upp, väckte Filip som var glad som en solstråle. Vi gick ner i vardagsrummet och bytte blöja och satte på hans favoritkläder. Sen när han var klar så gick jag ut och satte på bilen eftersom det var 18 – ute!! Tänk er, det är riktigt jäkla isande kallt ska jag lova!

När bilen stod på uppvärmning så hämtade jag Oskar, satte på honom overall och mössa medan han fortfarande sov och så gick vi alla ut i bilen. Lätt som en plätt! 😉

När vi kom fram till förskolan så var Filip så himla glad och sprang in i famnen till en av fröknarna som var där. Vi vinkade hejdå och så åkte jag och Oskar hem igen. Wow vilken underbar natt och morgon, äntligen kanske vinden har vänt? 😉

bröder

4 reaktioner på “Vinden har vänt”

 • mimmi skriver:

  Såna dagar kan man bara le !

  Min termometer visar -17 här. Nån sa deras mobiltemp visar -22 här i stan.

  Ha en bra dag. Kram

 • Martha skriver:

  Vad härligt med nästan en hel natts sömn. Jag har det tvärtom väldigt tufft om nätterna just nu. Sine vakna väldigt ofta. Som tur är så somnar hon om snabbt också. Men det blir ju ändå väldigt hackig sömn. Inte kul. Tror det är bröstmjölken som inte räcker till längre. Försöker vänja henne vid flaska (än så länge tar hon den inte alls) och en portion gröt varje dag (fått i sig kanske 0,5 dl än så länge). Så jag hoppas på bättre tider snart jag med.

  OSLOFRU SVAR:

  Uffa, ja man blir ju så trött.. kram

 • Martha skriver:

  Vad härligt med nästan en hel natts sömn. Jag har det tvärtom väldigt tufft om nätterna just nu. Sine vakna väldigt ofta. Som tur är så somnar hon om snabbt också. Men det blir ju ändå väldigt hackig sömn. Inte kul. Tror det är bröstmjölken som inte räcker till längre. Försöker vänja henne vid flaska (än så länge tar hon den inte alls) och en portion gröt varje dag (fått i sig kanske 0,5 dl än så länge). Så jag hoppas på bättre tider snart jag med.

  OSLOFRU SVAR:

  Uffa, ja man blir ju så trött.. kram

 • Sevil skriver:

  Har ni börjar med ersättning? Hur går amningen? Skriv gärna lite om den då jag kämpar med den just nu o ger också ersättning

  OSLOFRU SVAR:
  Fler som undrar, så har skrivit om det nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *