Kul med förnying!

Godmorgon!

Ja, hörni. Vad tror ni att vi håller på med här hemma nu då? Jag har ju berättat att vi gör om lite grann och en stor förändring är att vi håller på att måla om. Vi har pratat om det några gånger utan att ha tagit tag i det, men nu bestämde vi oss för att våga måla lite färg på våra vita väggar.

jotunDet är inte bara-bara att måla om ett helt rum vill jag lova! Jag började att måla i mjukisbyxor och tröja, men tog av mig plagg efter plagg tills jag bara hade trosor och topp kvar. Svetten rann medan jag målade och när jag hade målat ett lager över alla väggar som skulle täckas med färg så var jag helt slut i hela kroppen och var tvungen att ta en paus.

Igår fick jag målat klart ett lager och idag tänkte jag fortsätta och måla det andra och sista lagret. Jag har träningsvärk i hela kroppen efter gårdagen, men det hindrar inte mig från att sätta på mig träningskläder, dra på lite färg på rollern och fortsätta så att jag blir färdig! Om jag blir klar så kanske jag kan fota och visa hur det blir, men vi har en del möbler som vi har lust att få på plats först, så räkna med att ni får se resultatet i slutet av helgen 😉

 

facebook 

2 reaktioner på “Kul med förnying!”

 • joherman89 skriver:

  Ett tips är att köpa ett stativ till rollern, så kan man stå upp och måla och det blir en annan typ av rörelse med hela kroppen istället för bara med armarna. Lycka till med renoveringen!

  OSLOFRU SVAR:
  Tack för tipset 🙂

 • Karina skriver:

  Helt enig! Sparer sååå mye tid og krefter med stativ! Jeg har stativ om du vil låne, bare kom over! Men f.o.m 1 februar skal jeg begynne å male 😉

  OSLOFRU SVAR:

  Tack för tips, men vi är klara nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *