Nominerad till Mom&Dad Blogger Awards!

MomDad_blogger_awards

Jag är oerhört tacksam och rörd över att ha blivit utvald och  nominerad till Saleduck Mom&Dad Blogger Awards. 🙂

profil

 

Bara att bli nominerad betyder oerhört mycket för mig och ger mig en liten extra boost att fortsätta att blogga så som jag gör. Det ger mig motivation till att fortsätta, samt ger mig en liten bekräftelse på att bloggen är bra och värd en nominering. Jag är verkligen tacksam över detta ska jag lova! 🙂

 

Jag är nominerad tillsammans med några av Norges absolut största bloggar, vilket är superhäftigt! Röstningen pågår från och med NU och fram till den 11 februari kl 12.00. Det är superenkelt att rösta och om ni vill så får ni jättegärna rösta på mig HÄR!

 

Tusen tack i förväg till alla ni som vill rösta på mig! Det värmer i mitt hjärta <3

Puss och kram

 

 

 

1 reaktion på “Nominerad till Mom&Dad Blogger Awards!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *