Tighta som tvillingar

Oskar har blivit mer och mer vaken dom senaste dagarna och ligger gärna själv på golvet och snackar, sprattlar och skrattar.syskonkarlekMen det är inte långa stunder som Oskar får vara ensam, för Filip älskar att vara med sin bror och kan ju inte låta bli att gå fram till honom och gosa, ge nappen och pussa på sin lillebror.

pussJag var ju lite orolig under tiden då Oskar låg i magen över hur Filip skulle reagera på att få en bror.. Men jag kan ju lyckligt tala om att få Oskar till världen har satt pricken över i:et. Vår familj är nu en fulländad familj och den syskonkärleken som vi får ta del av varje dag kan nog vara den finaste kärleken i världen.

bröder

Filip frågar alltid var Oskar är så fort han inte ser honom och vill alltid vara vid hans sida. Det sägs ju att barn som föds väldigt tätt blir som tvillingar och jag tror och hoppas att mina barn kommer bli så tighta håller ihop så bra som dom gör nu under hela deras liv.

familjJust nu har båda pojkarna lagt sig och sover som två små prinsar i varsin säng, så jag och M tänkte passa på att få sova lite grann vi också. Det har varit ett tufft dygn och båda två känner oss helt slut och behöver allt energipåfyll vi kan få.

Men jag önskar er en underbar lördag så länge, så hörs vi igen lite senare!

 

facebook 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *