Skoj med Photo Booth

Godmorgon alla glada!

Mina pojkar är på topphumör och lika så är jag! Ibland bara känns allt toppen när man studsar upp på morgonen, och idag var en sån dag!

photobooth

Filip hittade precis ”photobooth” på datorn och kunde inte sluta ta selfies på sig själv, så jag och Oskar hängde med och posade glatt på bilderna 😉

Jag har precis skottat som en dåre för att få fram bilen, kört ner till förskolan och sen skottade jag hela uppfarten. Allt detta gjorde jag samtidigt som jag filmade Live med Periscope. Hihi. Superkul den där appen tycker jag. Så ni som följer min blogg, vill ni följa mig flera gånger dagligen, live, genom min mobil så tycker jag att ni ska ladda ner appen och börja följa mig där. Jag heter såklart @Oslofru och filmar lite hela tiden under dagen. Har du Periscope och tycker att jag ska följa dig? Kommentera gärna vad du heter så ska jag kolla in 😉

Nu sitter jag här helt genomsvett efter all skottning och ammar Oskar. Jag ska snart själv äta lite frukost och sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. Vad ska ni göra idag? Kramkram

 

facebook 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *