Minusgrader

Halloj!

vinter

Jag måste säga att jag gillar när det är så här vintrigt ute. Minusgrader, sol, massa snö, friskt och krispigt. Äntligen är det inte så mörkt och ruggigt längre, utan ljust och fint!

Vi har just för tillfället 15 minusgrader och det knastrar sådär härligt under fötterna när man går – Underbart eller hur! 🙂

januari_2016Jag och Oskar var ute en sväng på förmiddagen i kylan och sen när vi kom in så sov han så gott i vagnen och där låg han i någon timma så att jag fick tid till att måla. Nu är jag faktiskt redan klar med första tavlan till mitt tänkta collage. Tyvärr får ni inte se den eftersom jag vill att alla tavlor ska vara osedda och bli visade samtidigt när det väl är dags för en eventuell utställning. 🙂

Tokigt nog så har jag nästan fått träningsvärk av att sitta och måla dom här senaste dagarna. Jag känner mig oerhört otränad för tillfället, men det kanske inte är så konstigt eftersom jag inte varit på gymmet på över en vecka och jag dessutom har haft en släng av maginfluensa. Men imorgon blir det gymmet igen med min underbara träningsbuddy, Amanda!

Nu ska jag alldeles strax börja förbereda middagen. Det blir inget märkvärdigt, men något väldigt gott, nämligen blomkålssoppa. Det ni! 😉

Förresten!! Om ni fortfarande ser min gamla header så kan ni trycka cmd + R på mac, eller ctrl f5 på Pc, så ska ni få upp den nya (tillfälliga!) headern istället. Pusspuss

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *