Ett mirakel

Godmorgon!

Alltså jag har absolut inga gröna fingrar och jag kan få vilken växt att dö tyvärr. Men en vacker blomma som alltid lyckas återuppstå efter döden hemma hos oss är Orkidén! Wow säger jag bara. Den här vackra blomman har återuppstått, inte 1 gång – utan 2 gånger! Detta har den gjort på alldeles egen hand, utan vatten och genom två vintrar. Helt otroligt. Den har stått i vårt fönster bara för att jag har varit för lat för att kasta den och så plötsligt såg jag nu att den hade massor med nya knoppar och att det hade slagit ut två fantastiska blommor.

orkide

Det är verkligen ett mirakel och jag kommer aldrig någonsin att kasta denna underbara Orkidé. <3

Oskar sover fortfarande och vaknade bara till en gång i natt vid fyra tiden, fick ersättning och somnade om igen med en gång. Filip sov också hela natten, men ville däremot upp och hoppa redan 05.30, så då gick vi upp med M som tände en brasa åt oss.

peiskos

Vi har precis ätit frukost framför den fina elden och nu bloggar jag medan Filip leker med sitt lego på golvet. Ofattbart nog så sover Oskar fortfarande.. 🙂

Idag är det äntligen fredag och helg. Vid lunchtid ska jag träna med Amanda och efter det ska jag raka vägen till min läkare och sätta in en kopparspiral. Jag är lite nervös faktiskt, men förhoppningsvis kommer väl allt att gå bra. Sen efter det ska vi åka och kolla på lampor till vardagsrummet. Vi har inte hittat några än, vilket i och för sig kan bero på att vi inte vet vad vi vill ha. Antingen taklampa, golvlampa, bordlampa, vägglampor eller pendlare i fönstrerna. Eller varför inte en av varje? 😉 Jag ska leta lite inspiration idag och se om jag hittar något jag gillar så att vi bara kan åka och shoppa det jag bestämt mig för sen.

Jag önskar er alla en underbar start på denna helgen! Förresten, om ni gillar min blogg, följer den och tycker att jag förtjäna att vinna en Blogg-award – Snälla gå då in och rösta på mig HÄR. Det tar en sekund och det betyder verkligen massor för mig!

Kramkram

5 reaktioner på “Ett mirakel”

 • Jessica skriver:

  Nu skriver jag inte detta för att skrämma dig och säger absolut inte att det är så för alla men ca 20-30 minuter efter jag satte in min spiral höll jag på att svimma när jag väntade på bussen. Jag är så glad att min mamma var med mig så jag kunde sätta mig ner och andas lite och mamma kunde ta hand om barnen. Det finns en punkt i pannan som är kopplad till livmodern eller något och det är det som gör att vissa svimmar, försök se om någon kan följa med dig dit för och vara på den säkra sidan. Som sagt händer det långt ifrån alla men risken finns

  OSLOFRU SVAR:
  Men gud så läskigt! Det hoppas jag verkligen inte kommer att hända! Blev du bra efteråt eller fick du ta ut spiralen igen?

 • Celine skriver:

  Jag har röstat! Hoppas du vinner <3

  OSLOFRU SVARAR:
  Tack snälla! 😀

 • Jessica skriver:

  Nej det blev jätte bra efter, den var bara första timmen precis efter insättning som jag mådde lite konstigt men jag är så nöjd och det är så skönt att slippa hormoner 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Å så skönt att höra! 🙂

 • Jessica skriver:

  Men vilken himla fin blomma! 🙂

 • Alisa skriver:

  Har 2 st som blir gudomligt vackra under vintertid trots ej sköthe.Vart också choklad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *