Nougatcrisp

Yum! Jag vet inte om jag kan kalla det att baka, men jag och Filip har i alla fall mixat ihop det godaste kvällssnackset i världshistorien, nämligen Nougatcrisp. 😉

Jag var så jädrans chokladsugen och letade i skafferiet efter något att baka med och såg att vi hade en oöppnad nougatförpackning sen i julas som jag helt och hållet hade glömt av. Så vi funderade lite grann över vad vi kunde göra med nougaten och kom på att vi kunde smula lite cornflakes över, stoppa i en hasselnöt och sen doppa dom i smält choklad.

nougate_crisp_recept

Kan vara det roligaste, enklaste och godaste vi har gjort! Filip hjälpt till att krossa cornflaxen medan jag geggade med nougaten.

hjälpredaOch nu blev vi precis klara med alla bitarna och väntar spänt på hur resultatet kommer att bli..nougat_receptVi ställde in dom i kylen så att chokladen ska stelna. Mumsfillibabba!

Filip ska alldeles strax sova, men jag har lovat att han skulle få smaka på en först. (Självklart en utan hasselnöt i eftersom barn under 5 år inte ska äta nötter!)

Nu vet jag att jag har bett er om många tjänster det sista. Men nu är det sista gången jag ska be er att göra något för mig. Jag skriver ju flera gånger dagligen för att jag tycker att det är roligt, men det är framför allt ni läsare som driver mig, motiverar mig och gör att jag glädjs av att blogga. Nu är det dags att nominera sina favoritbloggar till Finest Awards igen. Jag vet att det finns miljontals bloggare där ute som förtjänar att bli nominerade, men om ni gillar min blogg och önskar mig den lyckan att få bli nominerad så kan ni väl ta er några sekunder och skriva i http://oslofru.com i kategorin ”Årets personliga blogg” HÄR?

Tack snälla för att ni är dom ni är och att ni alltid är så positiva och stöttande. Jag blir så glad av att dagligen få läsa era kommentarer och mail och det är så många gånger jag fått tips och höra om hur ni har det hos er med era barn och i era familjer. Bloggen har blivit en stor del av mitt liv och det skulle därför betyda enormt mycket för mig att bli nominerad i en så stor sak som Finest Awards. (Om ni skriver i eran mail när ni nominerar så har ni chans att vinna galabiljetter till eventet också) Tusen tack igen till alla er som vill hjälpa mig att rösta på min blogg och hoppas ni får en underbart härlig fredagskväll nu! Kramar till er alla

 

 

9 reaktioner på “Nougatcrisp”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *