I snön en söndag

Hej på er!

Idag har det varit strålande sol och underbart väder här hemma hos oss. Dock lite kallt, men det struntade vi i! Trots kalla 22 minus så satte vi på oss ullkläder och overaller och gick ut i snön.

pulkaVi packade ner Oskar ordentligt i springvagnen och så satte vi Filip i en liten pulka. Jag sprang fram och tillbaka med Filip bakom mig och Oskar framför. ”Mer! Mer! Meeeer!” hörde jag och sprang snabbare och snabbare. Det var kul vill jag lova!

januari_pulka_snö

Till slut så blev jag helt färdig och Filips kinder var kalla av vinden, så då fick vi stoppa och leka i snön i stället. Det är så himla kul att vara ute och leka dagar som dessa då solen skiner och snön fortfarande är vit och fin. Man får passa på att njuta av vintern så länge den varar 🙂

Jag såg förresten att ni undrade varför jag fått dubbdäcksböter och det ska jag förklara för er så att det inte blir några missförstånd. 🙂 I Norge så är det så att man får köra med dubbdäck, men om man ska in till Oslo centrum så måste man betala en avgift på grund av att dubbdäck sliter ut vägarna. Denna avgiften hade inte vi betalt eftersom vi aldrig kör inne i Oslo centrum med bilen och jag, dum som jag är, visste inte ens att vi hade dubbdäck. Så när jag såg boten så tänkte jag ”Vad fan är det här? Vi har ju inte ens dubbdäck! Detta måste blivit något fel!” Men M berättade för mig att vi visst hade dubbdäck men att han inte hade en tanke på att betala avgiften. Lätt hänt att glömma, så därav åkte vi på denna saftiga bot på 750kr.

Tillbaka till dagen. Vi har haft en riktigt härlig familjedag med massa bus, lek utomhus och lite plockande här hemma. Till exempel har vi äntligen fått upp julgranen på vinden och städat i boden, så nu är det fint här hemma utan massa rot och pynt som vi inte vill ha framme längre. Nu satte vi oss precis i soffan för att ta det lite lugnt och varva ner. Om en stund tänkte vi bada hela familjen och sen är det ju nästan läggdags! Denna dagen har verkligen gått undan och snart börjar en ny vecka igen.

Imorgon ska jag på en konsultation hos en plastikkirurg. Det ni, vad tror ni nu att jag ska hitta på? 😉

Hoppas ni får en mysig söndagskväll nu så hörs vi imorgon igen, Kramkram

4 reaktioner på “I snön en söndag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *