Butt workout

Då var videon äntligen färdig, så sätt på er träningkläder och träna med mig! Det är ett pass på 15 minuter där vi endast tränar ben och rumpa för en fylligare och fastare stjärt! 😉

Superenkelt men extremt effektiv träning! Jag tycker att det är kul att träna när jag kan vara hemma och inte behöver några vikter eller redskap. Dessutom är det riktigt kul när det går fort och man känner resultat. Jag har själv träningsverk så det skriker om det idag!

Jag ska alldeles strax sätta Oskar i pulkan och gå ner till förskolan för att hämta Filip. Vi glömde att hämta upp elbilen på Ms jobb igår, så nu har han plötsligt båda bilarna på jobbet och jag har ingen. Sen glömde vi självklart att ta ut vagnen ur bilen också, så då återstår endast ett alternativ och det är att ta pojkarna i pulkan som vi fick av mina föräldrar i julklapp. Tur att det är metervis med snö ute! 😉

 

3 reaktioner på “Butt workout”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *