Poski

Idag har jag varit hemma med Poski hela dagen eftersom vi haft två personer här som har köpt saker. En var här och hämtade våran gamla ytterdörr och en annan var här och hämtade min älsklings lilla vagga som vi inte behövde längre. Visst är det bra när man kan sälja vidare saker som man inte längre har användning för?Oskar”Poski” är förövrigt  min lilla Oskar. Hihi. Jag vet inte varför, men i mina ögon så heter han Poski och jag kallar honom för det hela tiden. Kanske inte det finaste smeknamnet i världen i andras öron, men för mig är han min lilla ögonsten och Poski är det finaste jag vet!

mammaJust nu sover min underbart goa lilla plutt, så nu tänkte jag sätta mig vid datorn och fixa filmen som jag lovade igår. Jag har helt enkelt inte fått tid till det fören nu tyvärr. Det är i alla fall ett grymt bra träningspass för rumpa och ben. Jag har sån extrem träningsvärk idag så jag knappt kan gå! 🙂 Videon är på ungefär 15 minuter med enkel men effektiv träning för att få en fastare och plutigare rumpa. Håll koll här eller prenumerera på min youtubekanal så får ni besked när videon är uppladdad!

Puss och kram

 

 

1 reaktion på “Poski”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *