Älskade busfrön

Ni anar inte vilken underbar familjedag vi haft idag! Jag kunde inte hålla mig från att gå och hämta Filip från förskolan eftersom jag var lite smått uttråkad mitt på dagen. Så jag och Oskar tog en promenad ner i det fina vädret och hämtade brorsan som sprang omkring som en liten galning med dom andra barnen. Till slut fick vi han att slita sig från kompisarna och följa med oss hem. Det var kallt som tusingen ute så vi gick raka vägen hem.

När vi kom in så ställde vi oss och stekte lite korv och sen åt vi korv med bröd toppat med räksallad och ketchup. Filip älskar räksallad och åt upp alla räkor i hela salladen så att det inte fanns några kvar när M sen kom hem. Hehe. Efter maten så busade pojkarna en massa i gåstolen.

gåstol

Filip är så jäkla go mot sin lillebror och vill visa han allt han kan och släpper inte hans hand för en sekund. Mina älskade små busfrön! Det är stunder som dessa då mina barn skrattar, leker, busar, umgås och myser med varandra som verkligen förgyller min vardag. Gud vad jag älskar att vara mamma till dessa två gudomligt vackra och snälla barn!

När kvällen började närma sig så kom M hem och då kunde jag äntligen få färga mitt hår, så vi gick upp till badrummet och hängde där. Jag färgade mitt hår och pojkarna badade. Alla tre faktiskt. Sen gick vi ner och åt lite lätt kvällsmat och just precis i denna stund så är M uppe och lägger stora pojken medan jag sitter här med Oskar sovandes vid min sida.

En helt vanlig, men underbar dag med mina pojkar med andra ord. 🙂

 

1 reaktion på “Älskade busfrön”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *