Dags för förskolan

Herregud, det känns som att jag har varit vaken i evigheter och fått gjort en massa redan nu på morgonen och klockan är bara halv 8! Men så blir det när Oskar bestämmer sig för att vakna kl 04.45 😉

Väskan är packad, Filip är på toppenhumör, Oskar sitter i babysittern och jag är redo att traska ner med Filip i pulkan till förskolan. Jag såg för övrigt att det var någon som påpekat att det är för kallt att åka pulka nu när det är massa minusgrader. Men det är alltså inte en vanlig pulka som jag svischar ner Filip i, utan det är en pulka som egentligen är till för att dra efter långskidor. Så med andra ord så klär jag på honom ordentligt och lägger honom ner i en varm åkpåse på ett mjukt och härligt fårskinn. Jag har liksom inget val nu när båda våra bilar står på Ms jobb 😛

förskola

Efter att jag lämnat på förskolan så ska jag börja packa för imorgon ska vi åka till Sverige, vilket jag säkert har glömt av att berätta för er. Vi ska nämligen till Småland i helgen för att fira min farmor som fyller 90 år! Det ska bli så otroligt kul att träffa alla och framför allt att få visa upp lilla Oskar för min farmor som inte har träffat honom än. Eftersom det är drygt 7 timmars bilresa mellan Oslo-Kalmar så tänkte vi att det kunde vara lägligt att ”mellanlanda” i Alingsås hemma hos mina föräldrar så att vi inte ska behöva köra hela vägen på en gång. Guud så jag längtar!

Hoppas ni får en toppenfin onsdag i kylan allihopa! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *