Moonlight

Godmorgon!

Så här såg det ut utanför vårt fönster igår kväll när vi skulle lägga oss:

månsken

Alltså seriöst, hur vackert är det inte? Vi var bara tvungna att öppna fönstret för att sätta upp kameran och ta lite bilder. Det var så vackert hur månskenet lyckades lysa upp dom snövita träden. Det var nästan som att träden lyste i neon. Sen var det dessutom alldeles stjärnklart och magiskt vackert ute.

moonlightVi satt en stund och såg ut på vår fina tomt och pratade om hur bra vi faktiskt har det här. Visst finns det för och nackdelar med allt,men vi hade aldrig kunnat bo så här flott om vi jobbade och bodde i Sverige. Så trots att vi bor långt i från vår familj och våra vänner, så har vi det rätt så bra här med vår egna lilla familj i vårt fantastiska hus i detta underbara land. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *