On the road

Älskar vackra vinterdagar som denna när solen lyser, himmelen är blå och snön ligger vit och glittrande på marken. Det är så ljust ute att man nästan blir bländad om man inte har solglasögon på!Prada_solglasogon

Tur att jag hade mina ursnygga brillor från Prada liggandes i bilen! 🙂

vinterlandskap

Nu är vi äntligen på väg! Det tar alltid lite längre tid än vad man har tänkt sig när man har två små pojkar att få med sig, samt all packning och grejer som måste med. Men nu sitter vi i alla fall i bilen och har kommit en liten bit på väg. Eftersom Filip sov på förskolan så kommer han förmodligen att vara vaken hela vägen till Sverige, men det gör ingenting för vi har laddat ner massa roliga filmer på hans Ipad och så har jag lite mutor med i form av russin och kex 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *