Lite längre än tänkt

Godmorgon!

Bilfärden igår till Sverige tog ungefär 2 timmar längre än vad det borde. Först så hamnade vi mitt i Osloköerna och rullade långsamt genom staden med två rätt så uttråkade och gnälliga barn. Till slut så somnade dom och trafiken började flyta på rätt så bra. När vi kom förbi den svenska gränsen så stoppade vi på Burgerking för att äta middag och där satt vi en stund så att barnen skulle få sträcka lite på benen och komma ur sina bilbarnstolar. Sen körde vi vidare och Oskar gnällde en stund men somnade sen tillsammans med sin bror. Dock ville båda barnen att jag skulle sitta i mitten och hålla på dom när dom sov, så där satt jag klämd i mitten med träsmak i rumpan i ca 2 timmar till. 😉

Vi kom i alla fall fram till slut och gick raka vägen upp och la Filip i gästsängen där han somnade om direkt.

alingsas_lagenhet

Man vet ju aldrig hur nätterna blir när man sover borta, men denna gick över all förväntan som tur var. Båda barnen sov som små stockar utan att vakna, så idag känner vi oss riktigt pigga och utvilade faktiskt! Nu sitter vi vid frukostbordet och har precis ätit frukost. Pojkarna myser och vi ska snart göra oss i ordning för dagen.syskon Idag ska vi börja med att gå en promenad till skatteverket. Jag måste nämligen fixa ett nytt pass med mitt nya efternamn som jag fick 2013 då jag och M gifte oss. Ja jag vet, det var snart 3 år sen, men skatteverket är så extremt krångliga så när jag hade skickat in alla papper för namnändring efter att vi hade gift oss så fick jag avslag bara för att dom inte hade fått se på originalen. Men eftersom jag inte vill ge bort mitt original på vigselbeviset så tänkte jag att det var bäst att gå direkt till skatteverket i Sverige istället för att skicka dokumenten på posten. Så det ska vi fixa idag så att det blir gjort!

Sen ska min pappa passa pojkarna så ska jag och M åka till Göteborg så att jag kan gå på en ansiktsbehandling. Jag vet att ni är många som undrar över min hy och vad jag gjort för att bli av med min akne och ärr, så jag ska skriva och berätta för er efter att jag varit på min tredje ansiktsbehandling lite senare idag. 🙂

Hoppas ni får en fin start på helgen! Puss och kram S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *