Clarion Hotell Packhuset

När vi var i Kalmar nu i helgen så bodde vi på Clarion Hotell Packhuset. Detta är ett hotell som jag varmt kan rekommendera för alla som letar efter ett familjevänligt hotell centralt i Kalmar.

hotellrum_clarion_hotell_packhuset_kalmar

Vi bodde i ett familjerum med ett sovrum som hade en dubbelsäng och en spjälsäng och sen hade vi ett stort vardagsrum med en bäddsoffa, matbord med plats för 6 personer och en enormt stor toalett. Ett perfekt familjerum för mig och mina pojkar med andra ord. När vi hade kommit fram till hotellet på kvällen så var vi alla vrålhungriga och gick ner i hotellets restaurang för att se vad dom hade för middag att bjuda på.

middag_clarion_hotell_kalmarVi blev positivt överraskade över att höra att dom har som standard att bjuda sina gäster på en middagsbuffé varje kväll och igår serverades currysoppa till förrätt, flygande Jakob till huvudrätt och chokladmoussé, grädde och massa kakor till efterrätt.

clarion_hotell_packhuset_recension

Att middagsbuffé ingår är ju en enorm fördel när man ska bo på hotell och en kostnad som annars kan bli dyr när man är en stor familj som ska äta ute på restaurang på kvällen.

clarion_hotell_packhusetEfter att vi ätit upp och var klara för kvällen så gick vi upp till hotellet igen för att sova.

filip_oskar_familjSom tur var så sov pojkarna hela natten och vi vaknade utvilade på morgonen lagom till frukosten öppnade.

frukost_clarion_packhuset

Och vilken frukostbuffé! Dom hade allt som man förväntar sig av en frukostbuffé, med stort utbud av varmt, kallt, salt och sött. Efter att vi ätit så checkade vi ut mätta, nöjda och belåtna. 🙂

BETYG

Rum

Rummet var storbetyg_3t och familjevänligt. Dock saknade jag minibar och möjligheten till att göra kaffe/te på rummet. Ett litet minus också till att det var två enkelsängar som ”dubbelsäng”. Detta är obekvämt när man vill ligga nära sin partner, vilket blir omöjligt då sängarna delar på sig. Det var heltäckningsmatta på golven, vilket inte känns så praktiskt när man har småbarn.

Service

betyg_4Finns inte något att klaga på, men heller inget speciellt att tillägga.

 

Frukost

betyg_4Fantastisk frukostbuffé, men inget utöver det vanliga.

 

 

OSLOFRUS TOTALA BETYG PÅ CLARION HOTELL PACKHUSET

betyg_3

En stark 3a!

2 reaktioner på “Clarion Hotell Packhuset”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *